modna špica

A, što kažete na kombinaciju s 'prljavim' tajicama?

Modna špica (1)
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
03.09.2013.
u 17:00

Iako je ljeto na izmaku, kratka odjeća i sandale česti su u centru, no mnoge djevojke posežu i za udobnim tajicama

Helena Ćalušić (23), studentica PMF-a, pažljivo bira boje i uzorke kako bi stvorila upečatljivu, a ujedno elegantnu kombinaciju. Izdanje je upotpunila sandalama s potpeticom.

Filipina Kabalin (22), studentica TTF-a, voli otkačene kombinacije i neobične modne detalje. Osim u Zagrebu, odjeću kupuje i na putovanjima u druge gradove.

Antonela Glavić (21), studentica kroatistike, voli retroodjeću i dodatke, a povremeni hobi joj je i prekrajanje stare odjeće. Puno putuje i uvijek si kupi modnu sitnicu.

Dorotea Janković (19), studentica Učiteljskog fakulteta, prati modne trendove i uživa u kombiniranju odjeće za dnevni ili večernji izlazak. Najčešće kupuje u trgovačkim centrima.

Dora Butković (16), učenica 1. privatne gimnazije, voli usku odjeću od kvalitetnih materijala i jednostavnih krojeva. Dnevne kombinacije najčešće ističe odabirom krupnijeg nakita.

>>Osvježenje je na ulice 'vratilo' duge, ali uske hlače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije